Leverkulseni győzelem idegenbe, és dráma Hoffenheimban

2011.01.23. 19:47 | BundesOnline Team | Szólj hozzá!

A Leverkulsennek győznie kelett a Mönchengladbach otthonában ahoz, hogy nagyot szakitson a hétvégi csetlések miatt, és Kadlec góljával már a 37. Percben rezgett a háló. Az előnyt Castro tovább növelte félidő előtt, és hiába volt Stranzl gólja, a német újra betalált beállitva ezzel az 1-3as végeredményt. Ezzel az értékes 3 pontal a Bayer felugrik a 2. helyre.

 

 

 

 

 

 

 

 Komoly drámák között ért véget a Hoffenheim - St.Pauli találkozó. Commper a félidőre 1-0ás vezetést biztositott a hazaiaknak, de a St. Pauli a második félidőbe visszatért Kruuse góljával, sőt a sok támadásnak hála Asamoah bevette a kaput a 81, percben. A hazaiak nem omlottak össze, és az utolsó percben sikerült Alabanak egy szerencsés góllal beállitani a 2-2es remit.

 

 Január 23,
 
 Monchengladbach1 - 3Bayer Leverkusen
 
 Hoffenheim2 - 2St. Pauli

 

Forrás:bundesliga.de

livescore.com

A bejegyzés trackback címe:

https://bundesliga-online.blog.hu/api/trackback/id/tr442608104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása