Borussia Dortmund - VfB Stuttgart előzetes

2011.01.22. 11:12 | BundesOnline Team | Szólj hozzá!

Az idei szezon eddigi legjobb formában levő csapata, azaz a Borussia Dortmund ma hazai pályán fog játszani az utolsó előtti helyezet ellen, aki viszont nagyon jól kezdte az idényt, ugyanis sikerült hazai pályán megverniük az akkori második helyezet Mainz-ot.

Még a Dortmundnál csak Bender és Zidan nem fog pályára lépni biztosan, addig a Stuttgartnál komoly csatárgondok vannak: se Marica, se Martin Harnik, de még Cacau se képes vállalni a játékot, így az edző valószínüleg egy csatárral fog játszani, Pavel Pogrebnyak-al.

Tehát úgy néz ki, hogy a Stuttgart lendületbe került, a játékosok magabiztosabbak lettek és egyre komolyabban veszik  az utolsó helyek elkerülését, így szép mérkőzést láthatunk, jó atmoszférával, csaknem 80.000 szurkóló lesz jelen a dortmundi stadionban.

A Stuttgart-i összecsapásból az idegenbeli Dortmund került ki győztesen (1-3).

Várható felállások:

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - da Silva, Sahin - Blaszczykowski, Götze, Großkreutz - Barrios

Stuttgart: Ulreich - Funk, Tasci, Delpierre, Molinaro - Träsch, Kuzmanovic, Gentner - Gebhart, Boka - Pogrebnyak

Mi tippünk: 1-es, de fogadási tippeket ITT találsz.

Forrás: bundesliga.de

A bejegyzés trackback címe:

https://bundesliga-online.blog.hu/api/trackback/id/tr142604619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása